25 26 jan Apeldoorn1 - Twentse atletiekschool

Twentse Atletiekschool
~ Some dream about goals…we make em ~
Ga naar de inhoud

25 26 jan Apeldoorn1

wedstrijden > indoor 2020 > Januari
Goud Braamhaar / Jansen op NKBij de meisjes C tweedejaars ging er onverwacht goud naar Nienke Braamhaar. Drie meiden gingen over 1.60 meter te wetem Esmee van der Hoeven van PEC , Dunya van der Tooren en Braamhaar. Doordat vd Hoeven een foutpoging meer had en alle drie de atletes 3x af hadden gesprongen op 1.65 meter, werd het barrage springen. Van der Toren kreeg haar aanloop niet meer voor elkaar en Braamhaar sprong over 1.61 meter waardoor zij Nederlands kampioenwerd. Ook liep Braamhaar een persoonlijk record in de finale van de 60 meter horden. Met een tijd van 9.75 sec werd ze hiermee 12e van Nederland. Ook bij het polshoogspringen kwam voormalig turnster Braamhaar hoger dan ooit en sprong naar een hoogte van 2.50 meter waarmee ze 5e werd in het klassement.

Multitalent Ruby Jansen was een klasse appart bij het verspringen. Met een afstand van 5.02 meter, en een voet voor de balk, was zij de concurrentie veruit de baas. Op de 60 meter horden was het spannend. In een spannende finale met Chevelle Brown uit Amsterdam, wist Jansen goed te finischen en eindigde met een tijd van 9.76 sec, goed voor goud,  net 0.01 sec voor Brown die 9.77 sec klokte. In de series was Jansen met 9.73 sec nog iets sneller te zijn. Ook bij het kogelstoten kwam Jansen verder dan ooit met een afstand van 11.38 meter, deze afstand was goed voor een 5e plaats.

TRAININGSDATA

zondag 16 dec geen training ivm wedstrijd dortmund
zondag 23 dec

Created with WebSite X5
De twentse atletiekschool
Voor iedereen tm B jeugd die wil meerkampen.
De trainingen zijn veelzijdig en vooral technisch. Basistechnieken en ritme zijn essentieel. De trainingen vinden plaats op zondagen om 13:00 uur
Twentse Atletiekschool
Contact
Voor contact klik hier
Terug naar de inhoud