11 mei Eibergen - Twentse atletiekschool 2018

Twentse Atletiekschool
~ Some dream about goals…we make em ~
Ga naar de inhoud

11 mei Eibergen

wedstrijden > Mei
Hoogspringgeweld tijdens 1e medaillewedstrijdTijdens de eerste medaille wedstrijden in Eibergen vielen vooral de hoogspringprestaties in het oog.
Milan Beuning van AC Tion verbeterde zijn persoonlijke record van 1.70 meter naar 1.80 meter. Clubgenoten Mirek Harwig, Jermaine Kleine en Artur Harwig deden daar met 1.75m , 1.70 meter en 1.65 meter niet veel voor onder. Ook voor hun betekende dit een persoonlijk record.
Ruby Jansen verbeterde haar persoonlijke record van 1.40 meter naar 1.50 meter en ook Nikki Mulder kwam bij de meisjes D hoger dan ooit te voren in de buitenlucht met 1.45 meter. Joan Hardon en Kris Oosterveld sprongen beiden over een hoogte van 1.40 meter.
Ruby Jansen maakt ook flinke progressie op de andere nummers, zo werd met 10.47 meter bij het kogelstoten het persoonlijke record met 60 cm aangescherpt. Ook op de 60 meter was Jansen sneller dan ooit> met een tijd van 8.61 sec en een tegenwind van -1.1 mps moest ze Kris Oosterveld voor laten gaan, Oosterveld klokte 8.51 sec met maar liefst -2.2 mps tegenwind. De nummer 3 Joan Hardon scherpte haar persoonlijke record op deze afstand aan tot 8.70 sec
Pupil A Finn Korf verbeterde zijn persoonlijke record bij het verspringen naar 4.15 meterTRAININGSDATA

zondag 16 dec geen training ivm wedstrijd dortmund
zondag 23 dec

Created with WebSite X5
De twentse atletiekschool
Voor iedereen tm B jeugd die wil meerkampen.
De trainingen zijn veelzijdig en vooral technisch. Basistechnieken en ritme zijn essentieel. De trainingen vinden plaats op zondagen om 13:00 uur
Twentse Atletiekschool
Contact
Voor contact klik hier
Terug naar de inhoud