26 augustus Amsterdam - Twentse atletiekschool 2018

Twentse Atletiekschool
~ Some dream about goals…we make em ~
Ga naar de inhoud

26 augustus Amsterdam

wedstrijden > outdoor 2018 > Augustus
Marleen Baas en Floris Smink pakken medailles bij C Spelen


Tijdens  de officieuze kampioenschappen voor C junioren tm 15 jaar heeft Marleen  Baas van AC Tion wederom dit jaar weten te verrassen. Na dit jaar het  Nederlandse record 7 kamp te hebben verbeterd was ze in Amsterdam  bijzonder goed op dreef bij het speerwerpen. Baas kwam in haar eerste  worp tot een afstand van 45.42 meter met de speer en dat is de derde  verste afstand ooit gegooid in Nederland in deze categorie en dat was  goed voor een gouden medaille. Bij het verspringen kreeg Baas met 5.38  meter het zilver omgehangen en op de 80 meter horden greep ze net naast  de medailles met een tijd van 12.27 sec Ook Flors Smink van AC Tion was  erg goed op dreef bij het kogelslingeren. Smink kwam tot een afstand van  53.12 meter wat goed was om de zilveren medaille mee naar huis te  nemen.
Zowel  Smink als Baas zijn door deze prestaties uitgenodigd komende week voor  de Nederlandse ploeg om deel te nemen aan de interlandwedstrijd tegen  Nordrhein Westfalen in het duitse Munster.

Annemarie  Gosselink van AC Tion werd 11e op de 1500 meter steeple met een tijd  van 6.56.39 min. Clubgenote Idilay Kaymaz kwam 1 cm te kort om deel te  nemen aan de finale van het verspringen met een beste sprong van 4.71  meter. Suzan Schippers werd 11e op de 300 meter met een tijd van 44.49  sec.
Jonas Phijffers van Atletics werd 9e op de 300 meter horden in een tijd van 43,55 sec
TRAININGSDATA

zondag 16 dec geen training ivm wedstrijd dortmund
zondag 23 dec

Created with WebSite X5
De twentse atletiekschool
Voor iedereen tm B jeugd die wil meerkampen.
De trainingen zijn veelzijdig en vooral technisch. Basistechnieken en ritme zijn essentieel. De trainingen vinden plaats op zondagen om 13:00 uur
Twentse Atletiekschool
Contact
Voor contact klik hier
Terug naar de inhoud