19 mei Emmerich - Twentse atletiekschool 2018

Twentse Atletiekschool
~ Some dream about goals…we make em ~
Ga naar de inhoud

19 mei Emmerich

wedstrijden > Mei
PR's Davids, Oosterveld, Jansen en Mulder in Emmerich

Tijdens internationale wedstrijden in het duitse Emmerich hebben atleten van de atletiekvereniging AC Tion medailles weten te veroveren.
De beste prestatie kwam op naar van eerste jaars D juniore Ruby Jansen die bij het hoogspringen over een hoogte kwam van 1.51 meter en hiermee tweede staat op de nationale ranglijst.
Kris Oosterveld en Nikki Mulder verbeterden beiden hun persoonlijk record bij het hoogspringen en overbrugden 1.45 meter.
Oosterveld rende nog naar het verspringen en kwam in haar poging met dribbel tot 4.88 meter waarna de wedstrijd verspringen stopte. (het hoogspringen duurde 2,5 uur met overlap naar het verspringen. Oosterveld wist ook nog haar persoonlijke record 60 meter horden met meer dan een seconde aan te scherpen tot 11.14 sec. Ook Nikki Mulder was met 11.60 sec nog nooit sneller geweest( ook drie pas). Ruby Jansen klokte een tijd van 11.21 sec .
C- junior Jory Davids verbeterde zowel zijn persoonlijke record bij het hoogspringen tot 1.65 meter als de 100 meter 12.03 sec
 
TRAININGSDATA

zondag 16 dec geen training ivm wedstrijd dortmund
zondag 23 dec

Created with WebSite X5
De twentse atletiekschool
Voor iedereen tm B jeugd die wil meerkampen.
De trainingen zijn veelzijdig en vooral technisch. Basistechnieken en ritme zijn essentieel. De trainingen vinden plaats op zondagen om 13:00 uur
Twentse Atletiekschool
Contact
Voor contact klik hier
Terug naar de inhoud