2 juni Stadskanaal Nelly Cooman Games - Twentse atletiekschool 2018

Twentse Atletiekschool
~ Some dream about goals…we make em ~
Ga naar de inhoud

2 juni Stadskanaal Nelly Cooman Games

wedstrijden > outdoor 2018 > Juni
Twentse medailles bij Nelly Cooman games te Stadskanaal


Mooie Prestaties bij de Nelly Cooman games te Stadskanaal. Jory Davids verbetert in de series zijn persoonlijke record op de 80 meter en zet een tijd neer van 10.80 sec. In de finale gaat de Haaksbergenaar nog een stuk sneller met een tijd van 10.70 sec en wordt hiermee eerste. Ook wint Davids bij de Jongens D het kogelstoten met een nieuw persoonlijk record van 9.35 meter.
Julian Wilting verbetert zijn persoonlijke record op de 80 meter van 11.62 sec naar 11.40 sec en wordt hiermee 4e in het klassement. Bij het hoogspringen krijgt Wilting het goud omgehangen met een hoogte van 1.45 meter. Twee zilveren medailles zijn er bij het discuswerpen en het speerwerpen.
Ook voor Tionees Iwan Weever zijn er twee medailles bij het kogelstoten en het verspringen (10.80 en 4.79 meter) bij de jongens C.
Finn Korf van AC Tion wordt bij de jongens pupillen A vijfde op de meerkamp met onder meer een prima 1.25 meter bij het hoogspringen.
Voor C Junior Bram Blokhuis van Iphitos zijn er twee bronzen medailles. Blokhuis werpt 29,90 meter met de discus en smijt de kogel naar een afstand van 9,48 meterTRAININGSDATA

zondag 16 dec geen training ivm wedstrijd dortmund
zondag 23 dec

Created with WebSite X5
De twentse atletiekschool
Voor iedereen tm B jeugd die wil meerkampen.
De trainingen zijn veelzijdig en vooral technisch. Basistechnieken en ritme zijn essentieel. De trainingen vinden plaats op zondagen om 13:00 uur
Twentse Atletiekschool
Contact
Voor contact klik hier
Terug naar de inhoud