Voorbereiding 2016 - Twentse atletiekschool

Ga naar de inhoud

Voorbereiding 2016

projecten > Trainingskamp Zwitserland 2016



Veelgestelde vragen



Hoe gaan we naar Dusseldorf?
Met auto’s gaan we naar Dusseldorf Weeze. Daar parkeren we de auto op kort parkeren en iedereen kan uitstappen 100 meter van de incheck balie.

Vertrek: Dinsdag 26 januari om 10.10 uur vanuit Dusseldorf Weeze, aankomst Milaan 11:45 uur. V ertrek zondag 31 januari 12.10 uur, aankomst Dusseldorf 13:50 uur

Wat kan/ Mag ik meenemen op reis? Ben je onder 16 jaar dan mag je 30Kg meenemen voor de prijs van 15 kg. Ben je ouder dan 16 dan betaal je voor 15 kg baggage. Hoe meer onder 16 jaar er meegaan hoe goedkoper het wordt want je kunt als 16 jarige dus een tas meenemen voor iemand anders.

Hoe gaan we in milaan naar Tenero? In Milaan staan 2 busjes voor ons klaar vanwaar we naar ons verblijf in Tenero rijden.

Wat neem ik mee? Het zal koud zijn in Tenero in Januari. Neem voldoende warme kleren mee (evt ook voor een dagdeel skieen). In de hal is het warm genoeg voor wat zomerse kleren. Toiletspullen, handdoek, spikes en vergeet je paspoort niet!!

Trainen: Harry Dost, Marcel Dost en evt derde zullen de trainingen verzorgen. Vorig jaar was er zwitserse regiotraining Horden waar er een aantal aan hebben deelgenomen. Uiteraard kun je ook je eigen trainingsschema meenemen.

Leeftijden: de leeftijd van de jongste die heeft aangegeven mee te willen is 13 jaar, de oudste is 25. De meesten op de lijst kennen elkaar reeds.

Wanneer is de stage definitief. De uitsterste datum die ik wil neerleggen is 15 oktober. Dit heeft te maken met de reservering van het vliegtuig en verblijfkosten. Inschrijven kan via de link 


Hoeveel gaan er mee: In elk busje kunnen er 9 in. Dus max 18 personen. Willen er mee mee zullen we gaan kijken of er nog een extra personenauto bijgehuurd moet worden.

Kosten: - Vliegreis Dusseldorf –Milaan- Dusseldorf, autohuur, verblijfkosten, eten en indooratletiekpiste en excursie voor 499 euro. All Inclusive!!

Reservering Vliegtuig: Hiervoor heb ik een kopie nodig van je paspoort, toe te sturen via het inschrijfformulier

Printen

Vliegen en huisvesting

Het plan is van dinsdag 26 jan 2016 tm zondag 31 jan 2016 op trainingskamp te gaan naar het Zwitserse Tenero (vlak bij Lugano)

We vliegen vanaf Weeze Dusseldorf naar Milaan
Van Milaan gaan we in Busjes naar Tereno (1uur 45 min rijden)
Huisvesting is all inclusive (ochtend-middag en avondeten)
5 overnachtingen
2 x trainen per dag op de kunststofaccommodatie

- Welness voor de liefhebbers
- Skieeen/sleeen binnen 30 min rijden
- Cursus bij Benjiamino Poserina in Lugano (italiaans recordhouder 10-kamp) !!!!

- In onderhandeling met de Zwitserse kampioene hoogspringen voor clinic op lokatie in Tenero (Beatrice Lundmark)

[image:image-0]

Totale kosten
499 euro

Nationaal Jeugd Sportcentrum Tenero

Het Nationaal Jeugd Sportcentrum Tenero heeft  een indoor atletiekbaan. Met sneeuw en regen, kunnen de atleten trainen op een oppervlak van de nieuwste generatie.
De nieuwe hal van de jeugd sportcentrum Tenero ligt in de industriële zone van de gemeente Gordola. 10 minuten lopen van het sportcentrum, is het gebouw Regazzi.(ons onderkomen)


De hal heeft een plastic coating,  en dat zorgt
voor  optimale trainings voorwaarden: 6 rijstroken voor de 80-meter sprint, een baan, een verspringbak , alsmede matten en uitrusting voor hoogspringen en polsstokhoogspringen.

Er zijn t
wee plekken voor het werpen. Daarnaast is de hal ingericht met complete materiaal inrichting: hindernissen, obstakels, ballen, discus en slinger. Vervolgens zijn er voor de atleten vier kleedkamers en een zaal voor maximaal twintig personen.
De faciliteit wordt gebruikt voor trainingskampen van Zwitserse Atletiek en als opleidingscentrum voor de atletiek.


- 2500m 2 Tartan
- 6 rijstroken voor 80 meter sprint

- Polshoog

- Hoogspringen
- Verspringen (80-meter baan)
- Twee zones gooien (kogelstoten, kogelslingeren, discuswerpen)
- Een volledig uitgeruste zaal voor 20 personen
- Vier kleedkamers

Terug naar de inhoud