15 dec Dusseldorf - Twentse atletiekschool

Twentse Atletiekschool
~ Some dream about goals…we make em ~
Ga naar de inhoud

15 dec Dusseldorf

wedstrijden > outdoor 2019 > december
Records Baas, Kleine, Harwig en Braamhaar in Dusseldorf

In aanloop naar de NK meerkamp voor B junioren zijn Jermaine Kleine en Marleen Baas druk bezig. In het volle Dusseldorf werkte Baas een 5 kamp af. Vooral het hoogspringen en de 60 meter vielen in het oog. Baas verbeterde haar indoorrecord hoogspringen tot 1.64 meter en was met 8.24 sec op de 60 meter nog nooit sneller. 1 poging bij het verspringen van 5.26 meter een kogelstoot van 12.80 meter en een 27.21 sec op de 200 meter en de dag zat er al weer op.
Jermaine Kleine werkt hard aan de zwakkere onderdelen als B junior eerste jaars, hoewel die langzamerhand ook van een heel behoorlijk niveau zijn. Kleine kwam bij het hoogspringen tot een persoonlijk record van 1.80 meter en liep de 60 meter in een nieuw clubrecord van 7.35 sec.
Mirek Harwig sprong een persoonlijk record bij de jongens C en kwam tot 1.76 meter. Broer Artur sprong bij de B junioren nipt hoger met 1.80 meter.
Nienke Braamhaar kwam bij de meisjes C tot een persoonlijk record met de 3 kg kogel en wierp 9.89 meter. Op het onderdeel polsstok kwam Braamhaar tot 2.10 meter
Milan Beuning won het kogelstoten. Met de 5 kg wegende kogel kwam hij tot een afstand van 12.82 meter.
Natalja Harwig kwam niet helemaal uit bij het verspringen en zette 4.50 meter op het bord neer
TRAININGSDATA

zondag 16 dec geen training ivm wedstrijd dortmund
zondag 23 dec

Created with WebSite X5
De twentse atletiekschool
Voor iedereen tm B jeugd die wil meerkampen.
De trainingen zijn veelzijdig en vooral technisch. Basistechnieken en ritme zijn essentieel. De trainingen vinden plaats op zondagen om 13:00 uur
Twentse Atletiekschool
Contact
Voor contact klik hier
Terug naar de inhoud