5 dec Enschede - Twentse atletiekschool

Twentse Atletiekschool
~ Some dream about goals…we make em ~
Ga naar de inhoud

5 dec Enschede

wedstrijden > outdoor 2019 > december
RTC Atletiek Oost in Enschede

Enschede heeft officieel de status als RTC ontvangen vanuit de Atletiekunie. Hierdoor kunnen Loot statussen en schoolbegeleiding beter gecombineerd worden met de reeds bestaande trainingsfaciliteiten.

De afgelopen jaren  hebben de Twentse (jeugd)atleten  laten zien tot de  Nederlandse top te behoren.
Voor de ontwikkeling van deze talenten zijn  er tussen diverse Twentse + Euregio verenigingen samenwerkingsverbanden  gezocht om de top(jeugd)atleten samen te laten trainen en zo uit te  dagen en te stimuleren in hun ontwikkeling. Dit initiatief is  geformaliseerd in een Regionaal Training Center. De Atletiekunie  waarborgt de kwaliteit van de diverse RTC’s die je geografisch verspreid  door het land kunt vinden. Een regionaal trainingscentrum werkt  onafhankelijk en cluboverstijgend maar kan niet zonder de steun van de  verenigingen functioneren. Als basis wordt uitgegaan van de reeds  aanwezige faciliteiten bij Ac Tion en de open trainingsgroep die hier de  afgelopen 3 jaar is ontstaan. Het enige doel: de betere jeugdatleten  uit de regio trainen samen waardoor fun en niveau toenemen.

Het RTC gaat verder als RTC Atletiek Oost
TRAININGSDATA

zondag 16 dec geen training ivm wedstrijd dortmund
zondag 23 dec

Created with WebSite X5
De twentse atletiekschool
Voor iedereen tm B jeugd die wil meerkampen.
De trainingen zijn veelzijdig en vooral technisch. Basistechnieken en ritme zijn essentieel. De trainingen vinden plaats op zondagen om 13:00 uur
Twentse Atletiekschool
Contact
Voor contact klik hier
Terug naar de inhoud